Nordmørs-slekter

Nordmørs-slekter

fredag 14. februar 2014

Toril Nybrott - VårsøgPå hennes hjemmeside står dette:

Toril Nybrott er utdannet ved det prestisjetunge Barrat Due's musikkinstitutt i Oslo, og jobber til daglig som frilans-sanger og sangpedagog. Hun har gitt ut to kritikerroste soloalbum: "Måken" og "Solgull", og har medvirket på utallige plateutgivelser som studiokorist, solist og produsent. Hun er mye brukt i bryllup, begravelser, eventer og i konsertsammenheng og etter mer enn tjue år som sanger og pedagog mestrer hun de fleste sjangre, som  klassisk sang og opera,pop,viser, jazz, folkemusikk og gregoriansk sang.


På ReverbNation.com står det følgende om henne:

Toril er født og oppvokst på Nordmøre, nærmere bestemt Halsa, og kom til Hamar i 1988 etter å ha gått muskklinjen ved Atlanten v.g skole i Kristiansund. Etter å ha studert musikk, forming og drama ved lærerskolen i Hamar tok hun en Bachelor ved prestisjetunge Barrat Due’s musikkunstitutt i Oslo. Til daglig er hun frilans-sanger og sangpedagog i Hamarområdet. Hun har gitt ut to kritikerroste soloalbum: Måken og Solgull, og har medvirket på utallige plateutgivelser som studiokorist, solist og produsent. Toril har også vært aktiv i teatermiljøet i Hamar, både som produsent og skuespiller. Hun har bl.a. vært produsent for jubileumsforestillingen til Tor Karseth "La det flara" og oppsetningen til Hedmark Teater "Robin Hood".
Toril har sunget fra barnsben av, og hun mestrer de fleste sjangre, blant annet gregoriansk sang, pop, jazz, viser og klassisk/opera. Hun er mye brukt som solist i brylluper, begravelser og eventer i tillegg til at hun har flere konsertkonsepter.

Min epost adresse er: hindreiten@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar