Nordmørs-slekter

Nordmørs-slekter

torsdag 5. april 2012

"Halsanaustinger" på Meldalstur:


Her er et bilde som jeg har fått låne av Nils Røe. Informasjonen fra Nils om dette bilde, er at dette er en "gjeng" med "Halsanaustinger" som er på en Meldalstur. Bilde skal være tatt rundt 1946, og den gang var det jo en lang tur til Meldal.
Jeg kjenner igjen bare igjen to av personene. Det er Anna Johansen (Gulla) som er nr. to fra høyre (med hatt og veske). Ho var lærer i Halsa og født i Nordland en plass. Den andre personen jeg gjenkjenner er nr. 5 fra høyre, og han heter Gunnar Røe.
Andre som er avbildet, men som jeg ikke kan peke ut er: Knut Reiten, Johannes Liabø, Nils F. Røe Bersvein Røe og Synnøve Røe.

Min e-post adresse er: hindreiten@gmail.com

3 kommentarer:

 1. Tror han som står foran med pipa i hånden må være Knut Reiten.

  SvarSlett
 2. Viste bilde til Per Vatten, 88 år. Han kjente flere, men var usikker på noen. Kjempen til høgre er Bersven Røe. Så kommer Anna Johansen, ukjent - kan være Severine Røe,Synnøve Røe, Gunnar Røe, 2 ukjente, Knut Reiten, Haldor Åsbø, Johannes Liabø og helt til venstre ukjent dame.Mannen til v for Gunnar Røe er trolig Nils F Røe. Rart om ikke kona til Haldor Åsbø var med, Anette, som var fra Meldal.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner igjen min bestemor og bestefar,Haldor Åsbø nr 3 fra venstre og Annette Åsbø nr 5 fra venstre.Hilsen Annette Betten

   Slett