Nordmørs-slekter

Nordmørs-slekter

lørdag 27. april 2013

Grupper på Facebook:

En kan si mye rart om Facebook, men populær er den blitt for både unge og eldre brukere. I det siste året har det dukket opp mange "Grupper" på siden. Alt fra grupper som tar for seg blant annet popgruppen Vårsøg fra Surnadal, til de som har tjenestegjort i Brigaden i Nord-Norge og som har gått på forskjellige skoler.
Noen av de mest populære gruppene som er opprettet, er de forskjellige gruppene fra kommuner og steder rundt omkring i landet.
Jeg har hektet meg på dette og har opprettet to grupper selv. De heter: "Gamle bilder fra Nordmøre" og "Bilder og historier fra gamle Halsa kommune".

Her er et bilde fra siden/gruppen "Gamle bilder fra Nordmøre".


Dette er den første gruppen jeg opprettet og har i dag ca. 130 medlemmer. Som navnet tilsier så blir det her lagt ut "gamle" bilder fra hele Nordmøre. Jeg hadde håpet å få svar på hvem som var avbildet på bildene jeg har lagt ut. Mange av disse bildene har jeg tidligere publisert på denne bloggen. Alle som er medlemmer i gruppen kan legge ut bilder og komme med kommentarer til bildene.

Den andre gruppen jeg har opprettet er "Bilder og historier fra gamle Halsa kommune".


Dette er ei gruppe for "gamle" Halsa kommune. Siden Valsøyfjord allerede hadde sin gruppe, så var det på tide med ei gruppe for resten av kommunen. Det var derfor jeg opprettet denne gruppen. Denne gruppen er snar oppe i 300 medlemmer.
Alle som har eller har hatt tilhørighet til gamle Halsa kommune kan bli medlem i gruppen. 
I praktisk kan hvem som helst bli medlemmer av disse to gruppene, men en forutsetning er at du er registret på Facebook.

Min nye e-post adresse er: hindreiten@gmail.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar