Nordmørs-slekter

Nordmørs-slekter

søndag 12. august 2012

Landsskytterstevnet i Fræna 1983:

I disse dager foregår Landsskytterstevnet på Voss, og skyttere fra Nordmøre er reist for å være med på stevnet.
Under Landsskytterstevne i Fræna i 1983 var jeg på ferietur hos min bror som bor i Molde. Det var mange skyttere fra Halsa som var på dette stevnet. Blant andre var min eldste bror der. Den ene dagen under feltskytingen tok jeg turen ut dit ifra Molde. Der tok jeg blant andre dette bilde.


På bilde ser en fra venstre min bror Odd Gunnar Innreiten som bor i Molde, så min bror Lars Indreiten, Anders Indreiten (foran) og så Birger Indreiten.

Her er en liten situasjonsbeskrivelse fra den gang. Dette er hentet på nettet og er skrevet av: HL 29. august 2010, Nordstrand Skytterlag.
"Når vi først var i Fræna kommune for å skyte Norgescup måtte vi også ta turen ut mot Hustadvika for å finne igjen arenaen for Landsskytterstevnet i Fræna 1983, et av de mest spektaluære stevner som har vært arrangert. Forholdene var mildt sagt ujevne med vind regn og sol om hverandre hele uka. Skiver og telt blåste bort. Men nå var det ikke mye igjen av arenaen.
Standplassen var borte og terrenget var grodd igjen. Et nytt standplassbygg var reist på litt av den gamle standplassen, men skiver var ikke å se. Hadde det vært arrangert skyting her denne dagen, hadde forholdene vært helt ideelle, sol og helt vindstille. Underlig å stå der og tenke på at her - helt ute ved havgapet ble det kåret en skytterkonge for 27 år siden. Bjørn Solberg, Nordre Land vant en av sine to kongetitler her den gangen, mens Edvin Åmot, Trondhjems ble prins, Jorunn Dahle, Øystre Slidre ble prinsesse og Nordstrands Ketil Haavardsholm ble nr 3."

Min e-post adresse er: hindreiten@gmail.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar