Nordmørs-slekter

Nordmørs-slekter

søndag 15. september 2013

Nordmørstur 2013 del 6:

Ja, da er det på tide å skrive om del 6 av min nordmørstur. På fergeleiet på Halsanaustan fikk jeg tatt bilde av disse to tjeldene før jeg kjørte ombord på fergen. Så ut som de tok en blund etter en slitsom dag.


Jeg var på tur tilbake til Molde for noen dager på besøk til min bror der. Jeg hadde god tid, så jeg bestemte meg for en avstikker til Aspøya og Nålsundkanalen.
Nålsundkanalen ble åpnet 22. juni 1901 og skiller Aspøya fra fastlandet. Bilde under er fra kanalen.


Da jeg kom til Bergsøya så jeg at det gikk noen regnbyger inne i fjorden mot Batnfjordsøra. Syntes dette så fascinerende ut, og stoppet bilen og tok noen bilder.
Dette er jo Nordvestlandet i et nøtteskall. Her er et av bildene.


Ble i Molde noen dager, og hadde det strålende. Fikk tatt noen flotte bilder av byen og område rundt. Her er noen av bildene som jeg tok.


Dette er fra Romsdalsmuseet.


Flott fiskebåt ved havnen.


Flotte treskulpturer av hvaler. Disse ble lagd under en Jazz-festival for noen år siden og siden satt opp ved fotballstadion.


Her er Aker Stadion med Rica Seilet Hotel i bakgrunn.


Her er noen bilder som jeg tok under en fisketur jeg var med bror min på. Her er broen over til Bolsøya med Romsdalsfjellene i bakgrunn.


Her er et bilde til av broen.

Her er min bror med dagens fangst. En makrell. 

Det siste bilde er tatt på tilbaketuren og viser naturen mot Nordmøre.


Dette var slutten for del 6 av min tur til Nordmøre. Den neste delen blir den siste fra turen og tar for seg turen tilbake til Sørlandet og Evje.

Min e-post adresse er: hindreiten@gmail.com 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar