Nordmørs-slekter

Nordmørs-slekter

torsdag 10. november 2011

Skolebilde fra Halsa Skole:


Her er et skolebilde fra Halsa skole. Er litt usikker på når det er tatt, men tror det er fra ca. 1960. På bilde er det to klassetrinn. Enten er det 2 og 3 klasse eller så er det 3 og 4 klasse.
På bilde har vi i første rekke fra venstre: Peder Kvande, Oddbjørn Reiten, Elin Røhme, Aase Johanne Røe, Synnøve Røe, Jorunn Liabø og Bodil Betten. I andre rekken fra venstre: Helge Indreiten, Magne Moen, Ivar Sylte, Ivar Vullum, Erik Wullum, Per Jan Betten og læreren Gåsemyr. 
Er litt usikker på navnet til læreren, men tror at etternavnet var Gåsemyr. Om jeg ikke tar helt feil så var faren hans prest i Tingvoll. Jeg har sjekket litt om dette på nettet, og fann ut at det var en prest med dette etternavnet på dette tidspungtet. Er det noen som husker bedre enn meg, så send meg gjerne noen ord om det.

Min e-post adresse er: hindreiten@gmail.com1 kommentar:

  1. Har en tillegsopplysning til bilde. Det mangler en elev. Den som mangler er Erling Halse. Grunnen til at han ikke var tilstede kan være at han var syk den dagen? Håper det ikke er flere som skulle ha vært med.

    SvarSlett